Co je to?
Snad protože tě nemám
jen o tobě píši
snad že tě neznám
svazuješ mou duši
mám tě tak málo
přesto jsem tě plná
v srdci mém to vyprahlo
duše moje sténá
jsi představa
pouhý sen
sněhulák když roztává
louže zbude jen.
*******
vždycky je mi sněhuláků na jaře líto .o)
26.03.2012 22:04:16 | poeta
nelituj :))
teď si v Tobě čtu... libě se culím nad každou, kterou jsem zatím přečetla... líbí se mi myšlenka pod slovy...
26.03.2012 22:07:23 | Radhuza