O nevěře
V ráji byla jedna žena,
pro Adama zaslíbena.
I kdyby se modlil denně,
neuteče k jiné ženě.
Nevěra tak možná není,
to se časem ale změní.
Žen je nyní mnohem více,
řada z nich jsou falešnice.
Tyhle krásky s hříšnou duší,
mužské choutky vždy vytuší.
A že je to plémě hadí,
svého muže klidně zradí.
Nebojí se žádné hádky,
svede muže kamarádky.
Razí heslo, jednou žijem,
muž ten myslí jenom pyjem.
Přečteno 542x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, V.N.Losinský, tato22, carodejka, Aaliyan, ZILA78, Zamilovaná do nezamilované doby, WAYWARD, Romeo3769, střelkyně1, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)