Anotace: Jak šel čas, jsem stále stejně jiná zas.
Už nejsem Ona.
...když se bála
noci, Boha, radosti,
v zapomnění vin Tvých mnohých,
v tužbách, snech a marnosti.
(teď už se tmy nebojím)
Už nejsem Ona.
...když se chtěla
na růženci oběsit,
uškrcena svými činy,
Tvoji vůni sobě vzít.
(teď z toho mám jen
korálky po celém pokoji)
Už nejsem Ona.
...když ji touha
po doteku zmámila,
spoutaná teď Tvými slovy
tu touhu jsem ztratila.
(Cože?? Oni vážně existují
i jiní muži než Ty?)
"Lehké aroma čerstvě sečené trávy
ročník 95"
- a pak, že víno nestárne...
Ty poslední 3 verše jsou geniální :) *
19.11.2012 01:08:44 | Brumbál
velmi velmi zdařilé (typ poezie mně libé):-)
16.04.2012 22:53:24 | Tanecnice