Že se ničí.....
Procitají křídla z motýla
co tiše probudí se v naději
myšlenky co čarují
potkávají nahého anděla
opilého pro radost
slzy všem rozdává
zulíbá všechna ústa,
pohladí klín
slova pustá
hledajíc stín
létavic
co tiše a tajemně
mlčící v domě
do snu si zakřičí
že se ničí
Že se Ničí...
Přečteno 288x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, casla, zaba.zuzla, Psavec
Komentáře (1)
Komentujících (1)