Anotace: TO CO BYLO....ted už je o.k!
Život je sráč,tak si ho važ.
Že tě neudusí,když zavíráš lidem pusy.
Že tě nepopálí,když plamenem žehná ti z dáli.
Život je sráč a já?
Jím půjdu sama,tak jak chci.
Po širokých cestách
do neznáma.
Tak hlavně, že už je to o.k.
29.03.2012 22:21:37 | zaba.zuzla
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?