……
Prázdné jsou noci
bolavá jsou rána
zase se vzbudím
tak sama,sama,sama...
Třináctou komnatu
nechávám zamčenou
má láska k tobě
byla tou jedinou...
Stále tě čekám
marně,já vím,
úplně zapomenout
ne,to já neumím...
Teď do té komnaty
zamykám co zbylo
a na deset západů.
S tebou?
Snad
líp by se mi žilo...
~~~
P.s. už dávno je to
jenom báseň...
===
každéj máme nějakou svou komnatu
30.03.2012 11:21:59 | kočkopes