Anotace: Neztácejte naději!!! I když se Vám zdá, že Váš život ztrácí smysl a Vaše osobnost cenu.
Když jsem byl malý kluk,ve škole jsem byl aucajdr, samé čtýry, koule a byl jsem tam nešťastný.Ale na ulici s kamarády a taky s koulařema:-) jsem byl šťastný.Prosil jsem Boha, aby to ve škole bylo lepší a on mě vyslišel.
Naši mě časem převedli na jinou základku a vše bylo náhle jiné, pěkné.
Změnil jsem se?,lepší prostředí?, nebo něco jiného?.Jedno vím jistě, Pán mě tenkrát vyslišel.Hlavně Nikdy neházet flintu do žita!:-).Jinak ST.
12.05.2012 18:38:30 | Jeněcovevzduchukrásného