Smích života druhým
Anotace: Smích života druhým
Chceš být radostný živ(á),
musí se zrnko zasmát.
Musíš dýchat život,
abychom zasadili strom.
Dotyk ti napoví,
usměv tě veselý.
Pohled z ní přináší obraz,
živý obraz.
Stud, jako síla skály.
Nelze narušit.
Majetek sebe,
je život nám dán.
Křik věty je přítomnost napětí.
Hádej změnu povahy, vždy prohraješ v zármutku.
Lidé se mění stále se přetvařují.
Nechceš neměj, máš= vyhrál jsi nad všema, a jsme nepřátelé minulých.
Komentáře (1)
Komentujících (1)