Anotace: Další s mých pokusů o báseň. Jenže mám pocit že při snahu o rytmus mi utekla ta myšlenka co tam byla.
Ale jo, myšlénka tam je..s rytmama si samama moc nerozumívám, tudíž je ani nehodnotívám... Já s tou myšlénkou dost jako souhlasim, dostávám po tlamě každou chvilku, nicméně přežívám - tak nějak jako každej...
Dávám tip, kdyby to nebylo tak křikné a i patetické, dala bych bývala ST, no.
Ahoj. KŠ
03.04.2012 17:44:27 | Kropydlína Škopounová