Anotace: ...
Sbírka: Křídla
Dar řeči
Slovo? Vzácný dar.
S láskou vážit by se mělo,
ranit zná jako zbraň.
Trefa! Tobě zdar!
Před očima se mi zatmělo.
Slzí mám plnou dlaň.
*******
je třeba vážit slova...někdy více zabolí než ta rána!:-))
04.04.2012 13:53:56 | střelkyně1
na tácku ticha...
04.04.2012 13:40:00 | enigman
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?