Anotace: ...
Sbírka: Křídla
Andělé v růži kovaní
Andělé a růže
nebe a výheň
svaly a kůže
v duši žízeň
Andělé z ohně
růže kovaná
slova pro mě
v žáru schovaná
černá a bílá
křídla a žár
srdce a víra
pro oba dar
*******
moc hezká :) úsečná a přitom tolik říkající.. ST
04.04.2012 22:57:27 | Boscai
Něžné a pěkné
04.04.2012 21:37:11 | jitka.svobodova
neobvykle hezká...:)
04.04.2012 13:56:04 | střelkyně1
děkuji pěkně :)
04.04.2012 19:01:15 | Radhuza
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?