Návraty?
Navzdory věkům prožívám.
Smím, nesmím?
Známé neznámé objímám.
Navzdory věkům procitám.
Sním, bdím?
Na neznámých známých místech se ocitám.
Navzdory věkům zůstávám.
Vím, nevím,
co v žití svém unést mám?
Navzdory věkům - p r o l í n á m.