Suchý vánek
čechrá vlákna
budoucích vzpomínek.
Dívám se zvenku
žiju
Chce se mi spát
a příst štěstím
Sedím
dýchám
čichám
Chci
aby nikdy nezhasla
/dvě slunce na nebi,
kde předtím byla
jen hvězda/
Vzduch chutná (kouřem) lidmi
a kamením
A kreslím
malá slunce v trávě pod námi.