Sestra
Anotace: Jsem sestra svého bratra.
Sbírka:
Traumoviny
Můj bratr pozřel svoje ruce
a všichni mu to žrali.
Taky jsem chtěla být hustá
tak jsem hlavou prorazila zeď
Jenže na druhé strané nic nebylo.
Přečteno 407x
Tipy 6
Poslední tipující: Jiří Rýha, KatkatkaW, Anjesis
Komentáře (1)
Komentujících (1)