Anotace: opilé se píše fajn, na chodníku, uprostřed mrtvýho města.
mezi rozbitou zdí
a pomalovaným chodníkem
hledám zbytky vašich ctí
a sama jsem hříšníkem.
(se zlomeným kotníkem)
a litrem rumu
toulám se,
(s mrtvým beatníkem)
a nechci jít domů
a ve zbytcích hvězd
na dně lahve
(když vidím všechen ten shit)
hledám jednu z cest
která mě zavede
zpátky k mámě..
skovat se pod sukni
a zavřít oči
nohy se motaj a svět se točí
(jak na kolotoči)
(z) vašich lží a zlitých
zbitých
ctí.