Anotace: kdo víc?
Jsme to my a nebo svět
kdo začal vyprávět?
Jsme povinni být vinni
být trestáni za naše činy?
Stěžuje si na strom, střechu, ptáky
svádí vše na nevinné máky
a dlouho hodně vyl
kterak mu svět ublížil.
A tak to asi chodí
ne všichni vyplujem do poschodí
ne však z nedostatku sil
ne že by se nesnažil.