rozlehlý čas
ani krok
na zahřátí myšlenek
ještě letím
nebo už padám?
všechny migrace nechávají vrásky
stopy v písku nebo sněhu
zalít to do betonu
je jistota
jenže
Země přece bývala placatá
..
všechny dávné civilizace zmizely
a moje poklady vzaly sebou
dřív než jsem se stihla narodit
nechaly trosky
a proroctví
..
a vždycky to bydlelo pod postelí
stačilo nenápadně upustit plyšáka
a pak rychle do bačkor a světla
tam byla jistota
a dnes berličky stojí spoustu peněz
dají se polykat pít
přijímat všemi smysly
plyšáci už neplatí
a musí se platit
pro jistotu
Kulometem se neučešeš. :o)
14.10.2013 12:19:37 | Helehluhelka Zádrozda
máj flaurs ár bjůtyfl
04.08.2012 13:18:24 | CCGREE
to je opravdu můj šálek kávy, už jsem chtěla znovu bodovat...řve to na mě... dokonce jsem už i komentovala... inu mám "neměnný" vkus :))
26.04.2012 21:35:23 | Radhuza
ach jo, kde sú tie krásne, jednoduché riešenia, tie jasné odpovede, tie "ISTOTY"... asi zahrabané niekde na půde s tými plyšákmi. žeby som tam urobila jarný úklid a zniesla to všetko zas dolu?! vyskúšam ;-)
12.04.2012 11:51:50 | gallatea