♥ ☺ ♥
~~~~
Prý všude po kraji
pejskové štěkají
páníčky milují
v posteli léhají
vyhnat se nedají
a vůbec se neptají.
Haf,haf,haf...smím?
Ach,ty můj drobečku
tady máš kostičku
nežer mou botičku
a uhni trošičku.
Já se zlobím?
Pejsek hned obejme
po tváři oblízne
svou tlapku nabídne
jen tak si štěkne.
Pojď se mnou ven.
Vezmu si paraple
a jdem.
Tlapka v dešti klouže
hned vletí do louže
pak otřepat si může
všechnu vodu z kůže
hned vedle mne.
A než by někdo slovo řek
je mokrý celý páníček,
ten otřepat se nemůže
protože to nedokáže.
~Psa miluje~
...a tak to je...
°°°°°°°°°°°°°
°°°°°°°