***
Primáš.
********
Když je tanec u konce
primáš sklízí noty
dřív než půlka hospody
protancuje boty.
Druhá půlka hospody
ta primáše prosí
ať zahraje hospodskému
ať dál pivo nosí.
Primáš domů odešel
cimbál tu však zůstal
cimbalista i bez not
paličkami třískal.
Celou noc tam tancovali
netřeba už noty
a všichni s klidem venkovana
protančili boty.
***~~~***