Touha
Anotace: Krátké zamyšlení nad současností...
Dnes už málo kdo může řict,
že vařit je stejné jako píct.
Že má každý život tak jak si přeje,
že ho u srdce nepíchá ale pěkně hřeje.
Bzučící moucha mě vyrušila když jsem psal verš,
díky tomu jsem trefil ten správný terč.
Konečně mi svitlo a já viděl co je nezbytné k tomu býti,
není to nic jiného než s tebou žíti.
Naše společné snažení a naše píle,
nám pomáhá plnit naše společné cíle.
Komentáře (0)