vítat lásky pramínky...to je krásné!Jde ale vidět,že máte opravdu hodně práce!:)
12.04.2012 22:38:54 | střelkyně1
Já už se lekla, že se - podle názvu a vlastně i anotace - jedná o jarní brigádu na zahrádce a preventivně mě začla bolet záda:)
Nicméně - básnička má pravdu, ST.
11.04.2012 23:04:30 | Kropydlína Škopounová