..patřila k hlasu
co zneklidňuje a ukazuje dveře
cesty a.. nemožnosti
hladí a provokuje
a bere dech
a pod ní nápis:
takhle by vypadal Ježíš
kdyby byl pirátem
s hlasovým rozsahem pěti oktáv..
a on by byl dobrým pirátem
protože jde o to
dělat všechno naplno
tak aby to nedávalo klid a otvíralo dveře
cesty a možnosti
aby to hladilo a provokovalo
a bralo dech
..
a on si vybral
ne každý pirát by mohl být spasitelem
..