Šerpík
Stoupáš výš a výš
zatížen potem druhých
hrubost větru
ve vlasech zpívá ti blues
jsi drsný muž
a nebe
v barvách mléčného potoka
si klidně zdobí pohoří
zpodobňující grafiky
fantastičnosti peří
pod smrští kroků
téhle tůrky
zdvihám obočí
dívám se ti na záda
a rozbuší se mi srdce
neucukneš před výškou
směle kráčíš si dál
tábořištěm svých snů
tak jak to máš rád
já skláním se
nad nevinností těchto míst
žíznivá touhou
vydrápnout se o kousek výš
…………………………………………
Za tohle tajemství hor
ti patří dík
Přečteno 493x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, prostějanek, enigman, Písnička..., CRASH
Komentáře (1)
Komentujících (1)