Cecilka, prečítala som už toho na literi hodne... ale ty si pre mňa autorka, ktorá píše úplne ... ako to vyjadriť? proste z tvojich básní cítim najviac jemnosti, nehy, sú ako pohladenie pierkom, ľahulinké, ako čipkovaný závoj...
27.04.2012 14:01:39 | gallatea
Já chci také zazelenit břehy Cecilko:)), nyní by se mi trošku optimismu hodilo, ač jsem Culík:))
13.04.2012 11:19:06 | CULIKATÁ