zrada
voda teče
slunce svítí
já v kleče
trhám kvítí
vítr fouká
listí padá
mě stloukla
malá zrada
rána
co na těle nebolí
přesto dosti raní
rána co se nehojí
vstanout mi brání
Přečteno 382x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Pelican
Komentáře (1)
Komentujících (1)