z čista jasna
Anotace: jak říkal velký JULEK : přišel jsem, viděl jsem a ....... ach jo
6. - 10. 4.2012
Jediný pohled stačil, pouhá chvíle
najednou chybíš mi a po tobě stín
v sdci mém otisknul růžové brýle
jsi jak rozkvetlá louka plná kopretin
něžná co bílé lístky okvětní
hebounká jak po zimě jaro
zářivá jak v létě slunce polední
vypadá to, že pěkně mě to vzalo
ze všeho nejvíc mi ale vadí
pro mne ošklivé pomyšlení
že tvoji mysl někdo jiný hladí
a to mne nutí k probuzení
snad věkový rozdíl je mezi námi ta chyba
já si o tobě nechám radši jenom zdát
protože jak už to v životě často bývá
prostě se bojím, bojím se mít tě rád
jen se budu těšit na každou malou chvíli
nechám si vzpomínku na ten tvůj krásný stín
všechny myšlenky k tobě zbavují mne síly
tak v pocitech hříšných se zřejmě utopím
Komentáře (0)