Servis
Anotace: Vteřinovka při čekání ...
Sou to chlapi vod fochu,
voni auta znaj!
A když přijdu měnit kola,
i motor udělaj.
Místo přezutí za pár set
auto je jak nový!
Jen nemůžu nikam jet,
páč nemám ani drobný...
Přečteno 344x
Tipy 1
Poslední tipující: J sh' T r' k
Komentáře (0)