Hlas
Našel jsi vrátka
od dávných dnů
ukážou cestu
do tajných snů.
Kouzelný hlas
nádherný tón
na duši nastane
z krásy slz ron.
Přeješ si dotknout
jednoho slova
křídly nad hlavou
zašustí sova.
Z lesa temného
den bez mraku
moci tak vzhlédnout
k jejímu zraku.
Tušení nádhery
vzdálené světy
anděly prosíš
o bílé květy.
Přečteno 467x
Tipy 3
Poslední tipující: Nút, Tanecnice
Komentáře (2)
Komentujících (1)