SAMOTÁŘ
Anotace: Někdo je sám rád, jiný trpí.
Poznáte jeho tvář
Čitelná jak slabikář
Zpravidla žije sám
Možná závidí i nám
Nad ním stejné nebe
Však sám sebe
nikdy se nezeptáš
„Tak co - jak se máš“
Jistě často se i zasní
Žije pod vlivem básní
náš malý velký poeta
jenž tak již po léta
mnohé i rozplétá
Ve verších se vznáší
o lepší zítřky se snaží
jako štětcem přímé tahy
líčí krásné lidské vztahy
Všichni lidé jsou krásní
Stejně jako život náš
Komentáře (0)