Ukončení
Anotace: Nikde není psáno, že první láska musí být i poslední ...
Minulost zavírám za tebou,
za tebou pálím mosty,
už toho bylo dost,
dost už společné cesty.
Zlý a přesto miloval,
takový jsi byl,
však já jsem zničená,
náš život se mi nelíbil.
Možná, že potvora,
a třeba jen trpělivost,
co má své hranice,
a měla už všeho dost.
Minulost zavírám za tebou,
za tebou pálím mosty,
už toho bylo dost,
dost bylo společné cesty ...
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: Romeo3769
Komentáře (0)