kurz šití
Možná se jednou potkáme
a znát na sobě nedáme
ŽE něco víc,než úsměv vřelý
svázal nám naše životy
na čase nezáleží ať si plyne
jak nitka osud náš se line
a žádný uzlík nezastaví
co přiřkla věštba nám.
ze špulky nekonečné se vymotává
sem tam zadrhne,to se stává
však švadleniny prsty hbite
s uchem jehly si poradí
tak si v tom pulsujicim běhu
po cestách pravidelných stehů
Užívám vše co osud dá mi
a nechystam se spát
Přečteno 421x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, střelkyně1
Komentáře (2)
Komentujících (2)