Dubnová
Anotace: letmé setkání se zašlou láskou
Dnes odpoledne
bylo slunce
zlaté, jako tvé vlasy
Na listech vrby
budu počítat
o kolik zestárla jsi
Od chvíle
posledního loučení
v polích, mezi přezrálými klasy
Které nikdo neposbíral
uvadly,
tak jako my
Dnes odpoledne
bylo slunce
zlaté, jako naše dny
Přečteno 260x
Tipy 5
Poslední tipující: Jakule, tato22, voedor
Komentáře (0)