Anotace: ... tuším, že tato je ještě z minulého století :)
Sbírka: Hovory s duší
Psát
chci psát o růži
o slunci nad vraty
chci psát o muži
o klisně s hříbaty
o rose
co na listu chvěje se
o světle
ukrytém v pralese
o lásce a umučení
o mládí, o smrti
o slzách a odloučení
o nevinném dítěti
chci psát
ze srdce psát
*******