...Pocity necity...
Anotace: Snad uvízla mi v oku řasa neb všechno má teď jiný tvar, svět zaplavila pokřivená...
Snad uvízla mi v oku řasa
neb všechno má teď jiný tvar,
svět zaplavila pokřivená krása,
dvě šklebící se osoby - divná scenérie,
ach ano, všechno jiné je.
Jak kámen kamenem
by vykřesat chtěl ryzí city.
Bušíme do sebe, prýštíme se v prach.
I zcela obnaženi
brousíme naše ostré hrany
a mezi námi vládne strach.
Až budem zcela zaobleni,
až všechnu špínu smyjeme,
najdem jen kámen na kameni,
místo, kde žádné jádro neni.
Přečteno 438x
Tipy 4
Poslední tipující: CoT, Doradan, Romeo3769
Komentáře (0)