PRODLOUŽÍ DNY ŽITÍ
Anotace: Podle Františka Ringo Čecha, který tuto možnost "vynalezl"
Po obědě spím
Co dělám - vím
Počítám s tím
Den rozpůlím
Přesto že je poledne
vstávám do nového dne
Spaním sic život krátím
naopak nic neztrácím
Dva dny však v jednom žiji
počet dnů tak prodlužuji
Takže každý den
žiju i o „den“ déle
Není to jen sen
Doporučuji vřele
pokud mne za rady
dané bez náhrady
nepošlete do jetele
Nebo i jinam
Kam
předem znám
Děkuji vám
Komentáře (0)