V peřinové závěji
myšlenky se ztrácejí
ticho, smutek, samota
choulení či nahota
dlouhá noc a plamen svíce
toužení po Tobě více
po Tvém těle prstů tanec
polibků a lásky ranec
V peřinové závěji
myšlenky se vracejí
proplouváš si tiše snem
teď můžeš snít o jiném