A já zase sama sebe vykrádám
Vlastní minulost mě předbíhá
Bere mi má slova
V nové věty je skládá
A zkouší jim dát jiný význam
Leč zůstávají beze změny
Tak jako já…
Tak jako můj svět
Který nechápeš
A já nevím
Zda láska mi dává právo chtít
Aby ses v něm naučil žít
A já mám strach
Že jenom milovat nestačí
Dnes obloha plakala
A já s ní…