JEN "RÝMOVAČ"
Anotace: Zdravá sebekritika, což vás se asi netýká
Kdo jsem co a zač
Básník? Jak dojemné
Tím dlouho ještě ne
Nahodilý „rýmovač“
Ten co když nespí
tak se zasní a básní
Budík co netiká
Každý kdo mně tyká
také mi stále říká:
Chybí ti romantika
Stejně jako fantazie
Zasaď ji než uhnije“
Sám sebe se ptám
Mám na to mám
nebo víc nemám
Koho se poptám
než to nevzdám
Smutný a sám
Komentáře (0)