Šla jedna…
*************
Šla jedna bábinka do kostela
tam pana faráře poprosila,
že by se moc ráda vdávala
a za svého dědečka
po letech znovu se provdala.
Prý svatbu měli
už kdysi jen na radnici
a tam to bylo jak ve světnici
už je to let pomalu padesát,
tak novou svatbu si můžeme dát.
Tak milá bábinko,co dědeček,
chce tě zas připravit o věneček?
To asi nepůjde,pane faráři
dědovi se to už pár let nedaří.
Když si pak dědeček tu bábinku
bral
oba dva plakali.Farář se smál?
A celá dědina manželům popřála
ta láska po letech pak zase
okřála…
…..
Tak boží požehnání.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,