Tady ti ke konci trochu hapruje rytmus a neškodilo by to trochu rozčlenit, možná. Není tam čas na nadechnutí :)))
Strašně se mi líbí ta spravedlnost, co se cpe koblihou :)
08.05.2012 22:52:03 | Hesiona-Essylt
popravdě někdy mám náladu na členění a někdy se ten rytmus snažím nastavit těmi tečkami..
a k té koblize..jak jsem napsal spravedlnost,hned mi vyskočil ten Americkej polda s plnou krabicí ..
08.05.2012 22:55:42 | poeta
A to celé sa volá asociácia :D
08.05.2012 22:57:57 | Hesiona-Essylt
zaplaťpánbu že je pro to jedno slovo..pokaždé to popisovat dlouhým souvětím,by mě rmoutilo. :O)))
08.05.2012 23:00:09 | poeta