Ticho kolem mě
Kdesi mezi světy
daleko od lidí
tam kde ani bůh nevidí
píši hloupé věty
skloňuji život
všemi pády
jen s láskou si nevím rady
snad mám špatný slovník
mizernou artikulaci
jinak neumím si vysvětlit
to ticho jako v ranci.
Přečteno 355x
Tipy 5
Poslední tipující: Aiury, hanele m.
Komentáře (4)
Komentujících (4)