nic nepokazíš
Anotace: je krásné létání
je krásné létání
krásnější přistání
když něčí náruč čeká
nejsi sám
a tak se těšíš
úsměv ladíš
pár něžných slůvek
abys měl
nic nepokazíš
a v kapse drobnou připomínku
z té dálky
střípek pro radost
lesk do obálky
a nad ten pohled není
nad ztělesněné snění
v křehkém provedení
nezbývá než jí obejmout
a v těch pár vteřinách
být náhle v peřinách
být spolu
a času jenž tak spěchá
nastavit nohu..
Přečteno 361x
Tipy 5
Poslední tipující: Květka Š., Hesiona-Essylt
Komentáře (2)
Komentujících (2)