Jsem otevřené moře
náruč slz
z ničeho tvořím vítr
aby v zátokách tiše
vznášel se nad vodami
Tvá plachetnice
Jsem temná propast
deprese v okamžení
bez tvaru a pustá
před velkým třeskem
volám k sobě světlo
Tvé dno
.............................................
Jsem pokušení stínu
za neprůhledným plamenem
Přenádherná Tvá tvorba..ST.
09.09.2016 14:27:16 | Tvořilka Lenka