nechci rýpat, ale nejsou tam stoprocentní rýmy. především ty poslední dva verše se moc nerýmují ;)
16.05.2012 21:26:51 | MetalandHC
Kľudne rýpni... Na to som to sem dal..aby som bol doslova zjebany... a neviem, keď niečo píšem, ide mi skôr o obsah ako formu... aj keď ten obsah je niekedy mizerný...
20.05.2012 11:21:39 | Miisco