Anotace: O tom, co může způsobit pouhé slovo...
Vítám Tě na Literu! :) Pěkná báseň, možná bych si ještě pohrála s některými verši, ale jinak se mi to moc líbilo ;) Slova mají někdy větší moc, než se zdá, ale i ticho má svou sílu...
13.05.2012 21:58:54 | Anne Leyyd
Děkuji za přivítání =) Jsem ráda, že se líbí, tato je trochu starší a jednodušší... naprosto s tebou souhlasím ;)
14.05.2012 22:28:03 | Michelle.R