...nevykvete.

...nevykvete.

Anotace: Nikdy bych nechtěla.

Jako když poupě před rozkvětem
po čase odříkání
*a nic jej nezachrání*
upadne, zlomí se,

tak zmařen jest život,
jež začít nemohl
přes slzy matčiny,
neb slzy otcovy,
kdy člověk je Bůh
a "Ten v bílém" ruce si meje.

A přes pláč krátký,
jež slyšet nebyl
a ozvat se nemoh
oderván z těla matky
je pár maličkých noh.
Autor Rezkaaa, 13.05.2012
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí