Svatyně
jako věčný plamen
bude se dívat ……
kam nemá
má zlomená křídla
nic vážného
já
nevím
na kterou stranu letět
obě vypadají stejně
nerozhlížím se
po tvé přitažlivosti
mám to ve svých rukou
………………………………………..
otevřený prostor pro chyby