Buď
buď číslem v osudí
sladkou výhrou
co ruka vyvolených
v přílivu světel,vábivých tónů
....uchopí
buď květem z jara
náhodným poupětem
jemuž se slunce věnovalo
více než jiným pod svými křídly
......
buď jarním deštěm. vlažnou rosou
pro první trávu ostrou kosou
hladinou lesklou v zrcadlení
zbloudilou myšlenkou pro tvé snění
....jen nebuď sám
Přečteno 329x
Tipy 5
Poslední tipující: Doradan, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)