Odpovědi
Kdo veselý je---nebrečí
kdo zdravý je---ten skotačí
kdo žízeň má---se napije
kdo lásku chce---ten miluje.
Kdo moudrý je---ten poradí
kdo miluje---ten pohladí
jen bohatý---ti nedá nic
a ty jsi stále z Nemanic
Kdo chodí v dešti---mokrý je
kdo stále fňuká---smutný je
když kručí v břiše---to máš hlad
o jídle bohů nech si zdát.
Kdo něco zpackal---lituje
že bude lepší---slibuje
dá se mu věřit nebo nedá?
Odpověď se dlouho hledá.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,