miluju
V náručí
medvěda z plyše
na podlaze klečím
slzím jen tiše
ano, zas brečím.
V dlani perly na špagátu
každá je vzpomínkou
už přišli jste o tátu
nyní budete jen s
maminkou.
Ani platina či zlato
nebo drahé kamení
jen slyšet máme tě rádi
táto
kéž se mezi námi nic
nezmění.
Mám vás moc rád.
Přečteno 427x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)